دانشگاه تربیت مدرس از سال 1387 اقدام به دایر کردن رشته حقوق بین الملل در سطح کارشناسیارشد نموده و نیز پذیرش دانشجوی دکتری این شاخه از علم حقوق را جزء اولویتهای خود قرار داده است. به لطف الهی و با همت مسوولین دانشگاه و دانشکده حقوق و نیز اساتید زحمتکش، در طی 9 سال گذشته، دهها دانشآموخته خبره و کاردان حقوق بینالمللی از این دانشگاه فارغالتحصیل شده و تعداد قابل توجهی از آنها با احراز رتبههای عالی در مقطع دکتری پذیرفته شده و مابقی نیز برای ارایه خدمات تخصصی وارد بازار کار گردیدهاند.
اعضای هیأت علمی:
4
دانشجویان:
15
دانشآموختگان:
41
هدف از دوره کارشناسیارشد حقوق خصوصی، تقویت بنیه علمی و دانش عمومی دانشجویان درخصوص موضوعات پایه و کلیدی حقوق خصوصی است. در مقطع دکتری حقوق خصوصی نیز که موضوعات مرتبط با روابط خصوصی اشخاص، به صورت عمیقتر و تخصصیتر مورد بررسی قرار میگیرد ، اهداف متعددی دنبال میشود.
اعضای هیأت علمی:
4
دانشجویان:
26
دانشآموختگان:
76
اعضای هیأت علمی:
4
دانشجویان:
4
دانشآموختگان:
32
گرایش حقوق جزا و جرمشناسی شاخه ای از حقوق عمومی است و دارای اصول و قواعد کلی ناظر بر جنبههای ماهوی و شکلی مستقل از هم است که با تمامِ ابعاد زندگی فردی و اجتماعی شهروندان ارتباطِ تنگاتنگ دارد. این رشته خود شاخه های مختلف علوم جنایی از جمله علوم جنایی حقوقی، علوم جنایی تجربی، سیاست جنایی و فلسفه کیفری را در بر می گیرد. تحول روزافزون در سبک زندگی بشری، اصول و مبانی جرم انگاری و تعیین ضمانت اجراهای کیفری باعث شده تا این رشته، به یکی از پرشتاب ترین گرایشهای در حال تحول در رشته حقوق تبدیل شود.
اعضای هیأت علمی:
6
دانشجویان:
22
دانشآموختگان:
64
دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس با طلایهداری جریان آموزش دانشگاهی حقوق مالکیت فکری در کشور، در مهر ماه 1382 اقدام به تدریس حقوق مالکیت فکری در مقطع کارشناسیارشد به عنوان یکی از گرایشهای حقوق خصوصی نمود و در مهر 1387، به طور مستقل رشته حقوق مالکیت فکری را در مقطع کارشناسیارشد راهاندازی کرد.
اعضای هیأت علمی:
4
دانشجویان:
10
دانشآموختگان:
29
|