خلاصه خبر: مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکزدوره‌های دکتری در دانشکده علوم پایه (اطلاعیه اول)

با آرزوی موفقیت برای کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری سال تحصیلی 96- 1395 بدینوسیله توجه متقاضیان شرکت در آزمون تخصصی مرحله دوم در دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس که به صورت بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی و مصاحبه علمی برگزار خواهد شد، را به نکات ذیل جلب می نماید:

1. این دانشکده با بهره‌مندی از اعضای هیات علمی فعال، توانمند و تمام وقت که 50 درصد آنان حائز رتبه استادی می‌باشند و هم‌چنین آزمایشگاه های مجهز و کارشناسان باتجربه توانسته است همه ساله موفق به کسب افتخارات متعدد علمی پژوهشی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی گردد.
  2. علاوه بر موارد ذکر شده یکی از علت های موفقیت این دانشکده جذب دانشجویان تمام وقت، بااستعداد، کوشا و علاقه‌مند است که با همکاری دیگر محققین در کارهای گروهی موفق به حرکت در مرزهای دانش و رفع مشکلات کشور شده‌اند.
  3. متقاضیانی که دانشگاه تربیت مدرس را در اولویت اول انتخاب کرده‌اند در اولویت پذیرش خواهند بود.
  4. پس از بررسی پرونده ها و مصاحبه شفاهی نتایج به ترتیب حروف الفبا از طرف گروه آموزشی اعلام خواهد شد تا متقاضیان بتوانند فرم تعهد را تکمیل و تحویل دهند تا به سازمان سنجش منعکس گردد.
  5. از متقاضیانی که قصد دارند با توجه به زمینه های تحقیقاتی و اطلاعات اساتید در پورتال دانشگاه تربیت مدرس (یا مراجعه به سایت های google scholar, scopous, science direct)، این دانشکده را برای مرحله دوم آزمون ورودی دوره دکتری سال 1395 انتخاب نمایند، در خواست میگردد با ارسال مدارک ذیل به صورت الکترونیکی برای مدیران گروه‌های این دانشکده (جدول 1) ما را در مرحله پذیرش یاری نمایند. لازم به ذکر است در زمان بارگذاری مدارک در سایت دانشگاه (احتمالا 12-9 اردیبهشت) مجددا مدارک خواسته شده بارگذاری گردد:
    • رزومه به همراه عکس
    • ذکر ترتیب اولویت انتخاب سه دانشگاه اول همراه با توضیح مختصری در خصوص علت این انتخاب
    • سوابق آموزشی و پژوهشی (نام دانشگاه های کارشناسی و کارشناسی ارشد با ذکر معدل، نام استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد، عنوان و خلاصه پایان نامه کارشناسی ارشد، مقالات علمی و پژوهشی)

جدول 1: آدرس الکترونیکی مدیران گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه

نام گروه آموزشی