متن کامل خبر

حضورمسئولین محترم پارک علم و فناوری در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: حضورمسئولین محترم پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

• در روز چهارشنبه مورخ 14/09/97 نشستی با حضور ریاست محترم پارک علم و فناوری دانشگاه آقای دکتر ابراهیمی، سرکار خانم دکتر محمدی، آقای مهندس حسین زاده و رییس دانشکده از ساعت 8:00 لغایت 10 در دفتر ریاست شکل گرفت همچنین در ادامه ی این نشست، جلسه ای با اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده از ساعت 10 لغایت 13 در محل سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشکده برگزار شد. در این سلسله جلسات دانشجویان و اعضای هیأت علمی ترغیب شدند تا با ارائه پروپوزال ها، ایده های خود را برای بررسی و حضور فعال در مرکز رشد و سایت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بارگذاری نمایند. همچنین مقرر گردید کلاس های آموزشی توجیهی برای ایده پردازی در رشته های منابع طبیعی و علوم دریایی متعاقباً برگزار شود. در پایان از آزمایشگاه ها، سالن تکثیر و پرورش آبزیان و گلخانه های دانشکده بازدید بعمل آمد و تقاضای دانشکده برای سرمایه گذاری در توسعه گلخانه و ایجاد فن بازار برای فروش محصولات گلخانه ای ارائه شد. .

18 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1016