سمینار داده و متن کاوی بیوپزشکی با استفاد از یادگیری ماشین در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.

خلاصه خبر: به همت گروه آمار سمینار داده و متن کاوی بیوپزشکی با استفاد از یادگیری ماشین با حضور دکتر امید قیاسوند در تاریخ 4/2/1397در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد..

بسمه تعالی

گروه امار ریاضی دانشگاه تربیت مدرس به منظور اشنایی علاقه مندان در زمینه data mining وهمچنین اشنایی با نحوه‌ی برنامه نویسی text سمیناری با موضوع داده و متن کاوی بیوپزشکی با استفاد از یادگیری ماشین در تاریخ 04/02/1397 در دانشکده‌ی علوم ریاضی برگزار کرد. ارائه دهنده‌ی این سمینار دکتر امید قیاسوند عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. این سمینار با حضور جمعی از علاقه ‌مندان و دانشجویان دانشگاه‌های تربیت مدرس، دانشگاه علامه و امیر کبیر برگزار شد. مهم‌ترین ایده‌ی این سمینار به شرح زیر است:

• Structured Text
  • Data Mining و نحوه‌ی بازیابی و استخراج اطلاعات و روابط از این داده‌ها با استفاده از یادگیری ماشین

31 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 1339