اولویت اول تمامی ورودهای سال 1396 کارشناسی ارشد گروه آمار دانشگاه تربیت مدرس بود.

خلاصه خبر: گروه آمار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تربیت مدرس در سال تحصیلی 1396-1397 تعداد 8 دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش نموده است که تمامی این دانشجویان با رتبه‌های 9 تا 35 دانشگاه تربیت مدرس را به عنوان اولویت اول خود برگزیده‌اند.

انتخاب دانشگاه و اولویت بندی آن یکی از دغدغه‌های مهم دانشجویان برای ادامه تحصیل پس از گذراندن دوره‌ی کارشناسی و کارشناسی ارشد است. باتوجه به اینکه دانشگاه تربیت مدرس تنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو می‌پذیرد، دانشجویان شناخت کمتری نسبت به این دانشگاه دارند. گروه آمار دانشگاه تربیت مدرس هرساله بین 6 تا 10 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و یک سال در میان در مقطع دکتری در شاخه‌ی آمارکاربردی دانشجو می‌پذیرد.

از آنجایی که در سال تحصیلی 95 در مقطع دکتری دانشجو پذیرش شد، لذا در سال جاری گروه آمار تنها تعداد 8 دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش نموده است که تمامی این دانشجویان با رتبه‌های 9 تا 35 دانشگاه تربیت مدرس را به عنوان اولویت اول خود برگزیده‌اند. درحالی‌که با وجود دانشگاه‌های بنامی مانند دانشگاه تهران، شهید بهشتی و امیرکبیر این انتخاب نکته‌ای جالب و قابل تأمل است.

طی پرسش و پاسخ‌های به عمل آمده از دانشجویان ورودی جدید درباره‌ی علت انتخاب دانشگاه تربیت مدرس به عنوان اولویت اول، آن‌ها دلایل زیر را برای این انتخاب بیان کردند:

• نسبت مناسب تعداد اساتید گروه به دانشجویان
  • وجود اساتید با دانش بالا و فعالیت آن‌ها در گرایش‌های کاربردی متعدد و بروز بودن علمی ایشان
  • امکانات رفاهی و تجهیزات آموزشی مناسب و... در دانشگاه

مسئله‌ی جالب توجه این است که کلیه دانشجویان اظهار داشتند اطلاعات فوق را از دانشجویان ورودی قبل در فضای مجازی و با مشورت گرفتن از آن‌ها دریافت کرده‌اند و آن‌ها سهم بسیار زیادی در انتخاب دانشگاه تربیت مدرس ازسوی دانشجویان نو ورود برای ادامه تحصیل داشته‌اند. همین امر سبب شد که "تمامی" دانشجویان "اولویت اول" خود را دانشگاه تربیت مدرس برگزینند.

16 مهر 1396 / تعداد نمایش : 1867