متن کامل خبر

دوره آشنایی با کتابخانه مرکزی

خلاصه خبر: دوره آشنایی با کتابخانه مرکزی

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

به اطلاع می رساند دوره آشنایی با کتابخانه مرکزی و مقررات پژوهشی برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های مدیریت بازرگانی، حسابداری، علوم اقتصادی، توسعه و برنامه ریزی اقتصادی در روز دوشنبه مورخه 1396/8/1 از ساعت 8:30 الی 11:30 در سالن جابرابن حیان واقع در دانشکده علوم پایه و رشته های مدیریت دولتی، مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت صنعتی، علم اطلاعات و دانش شناسی در روز دوشنبه مورخه 1396/8/15 از ساعت 8:30 الی 11:30 در سالن استاد شهید مطهری برگزار می گردد.

گذراندن دوره فوق برای کلیه دانشجویان جهت ثبت پروپزال در سامانه گلستان الزامی می باشد.

· دانشجویان ورودی سال های قبل که موفق به شرکت در دوره فوق نشده اند می توانند در این دوره شرکت نمایند.

· شایان ذکر است حضور دانشجویان دکتری که مقطع کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده اند الزامی نمی باشد.

اداره پژوهش دانشکده مدیریت و اقتصاد

22 مهر 1396 / تعداد نمایش : 1284