اولین دوره جشنواره ملی انتخاب پایان نامه برتر در حوزه حقوق شهروندی

خلاصه خبر: اولین دوره جشنواره ملی انتخاب پایان نامه برتر در حوزه حقوق شهروندی

با عنایت به برگزاری اولین دوره جشنواره ملی انتخاب پایان نامه برتر در حوزه حقوق شهروندی در سال جاری با مشارکت دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی  و دانشگاه تربیت مدرس و لزوم مشارکت حداکثری دانشگاهیان در این رویداد علمی _فرهنگی، حسب تصمیم شورای سیاست گذاری جشنواره مقرر شده هیئت داوران جشنواره با مشارکت کلیه دانشگاهها از سراسر کشور در راستای جلب مشارکت مراکز و موسسات علمی خارج از مرکز از میان اساتید، صاحب نظران و فارغ التحصیلان  مقطع دکترای رشته های مرتبط حقوق شامل، حقوق عمومی، حقوق بین الملل و حقوق بشر و.. انتخاب شوند.علاقمندان  می توانند در صورت تمایل به همکاری سوابق علمی _ پژوهشی خود را تا تاریخ1398/06/06 به آدرس (a_tayebi@msrt.ir) ارسال نمایند. در صورت وجود هرگونه ابهام با شماره تلفن 82234320 و 82234250(آقای طیبی مسئول دبیرخانه جشنواره) تماس حاصل نمایید.

2 شهریور 1398 / تعداد نمایش : 1036