گروه انرژی تجدید پذیر بر پایه دانش علوم پایه ، فنی مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی و توانمندی نیروی انسانی با دانش خود با مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و جلب حمایت‌های مالی و انسانی نهادهای دولتی، خصوصی و مردم نهاد داخل و خارج از کشور به منظور در دسترس قرار دادن انرژیهای پاک در جهت شکوفایی توسعه پایدار از با تصویب شورای راهبردی دانشکده علوم و فناوری‌های بین رشته‌ای دانشگاه تربیت مدرس فعالیت خود را آغاز کرده است.

اعضای هیأت علمی: 0
دانشجویان: 20
دانش‌آموختگان: 7

امروزه به دلیل استفاده ی گسترده از اینترنت، انبوهی از داده های مختلف و پراکنده تولید می شوند که جمع آوری و تفسیر آن ها می تواند اطلاعات مفیدی در راستای گسترش کسب و کارهای مختلف در اختیار ما بگذارد. به این منظور رشته ی علم داده، با ترکیب علومی چون آمار، ریاضیات و علوم کامپیوتر، به استخراج اطلاعات از این داده ها پرداخته و منجر به اتخاذ بهترین مسیر برای ادامه ی یک تجارت یا صنعت می شود.

اعضای هیأت علمی: 0
دانشجویان: 43
دانش‌آموختگان: 0

رشته های علوم اعصاب شناختی و سلول های بنیادی زیرگروه های، گروه فناوری های نوین در علوم زیستی و پزشکی، می باشند. علوم اعصاب شناختی حوزه علمی است که، به مطالعه فرآیندهای بیولوژیکی و جنبه‌های زیربنایی شناخت می‌پردازد و در واقع به شناخت نحوه ی عملکرد مغز و ذهن می پردازد. همچنین در رشته ی سلول های بنیادی با کسب شناخت بیشتر مکانیسم های بیولوژیک تنظیم کننده رفتار و عملکرد سلول های بنیادی، گام هایی تاثیر گذار در زمینه های پزشکی بازساختی، ارزیابی اثرات داروها و پیشگیری و درمان سرطان برداشته می شود.

اعضای هیأت علمی: 1
دانشجویان: 43
دانش‌آموختگان: 0

گروه فناوری های نوین در مهندسی از دو زیر گروه مهندسی پزشکی-گرایش بیومتریال و مهندسی ساختمان های هوشمند تشکیل می شود. به طور کلی رشته ی بیومتریال با تلفیق علوم مهندسی و تجربی به مطالعه و ساخت مواد زیست سازگار با بدن، به منظور تولید تجهیزات پزشکی، ایمپلنت ها و سامانه های رهایش دارو می پردازد. همچنین هدف از تشکیل زیرگروه مهندسی ساختمان های هوشمند، تربیت متخصصان به روز و متعهد در راستای طراحی و اجرای سازه‌های کنترل شده و هوشمند، با استفاده از مواد و مصالح نوین، از قبیل نانومواد، مواد حافظه‌دار، پلیمرها و تجهیزات نوینی چون ایزولاتورها، دمپرها و...میباشد.

اعضای هیأت علمی: 2
دانشجویان: 54
دانش‌آموختگان: 81

موجودات زنده با تاریخ تکامل طولانی منبع بسیار ارزشمندی از مولکول های زیست فعال هستند که قابلیت کاربرد در علوم مختلف را دارند. ارگانیسم ها به منظور بقا در محیط های متنوع و گسترده ای که با آن مواجه هستند، مولکول‌های زیستی متنوعی از جمله مولکول‌های سیستم دفاعی، آنزیم های مختلف و متابولیت‌های اولیه و ثانویه که در طول میلیون‌ها سال تکامل یافته‌اند را تولید می‌کنند.

اعضای هیأت علمی:
دانشجویان:
دانش‌آموختگان:

امروزه سنسورها بعنوان جزء حیاتی و ضروری سیستم‌های مختلف اندازه‌گیری و کنترل شناخته می‌شوند. سنسورها دستگاه‌هایی هستند که یک کمیت قابل اندازه‌گیری را تشخیص و آن را به یک سیگنال قابل خوانش تبدیل می‌کنند. بیوسنسورها، دستگاه‌های گیرنده- مبدل یکپارچه‌ای هستند که می‌توانند با استفاده از یک عنصر تشخیصی زیستی، اطلاعات تحلیلی کمی یا نیمه کمی را درباره آنالیت فراهم آورند.

اعضای هیأت علمی:
دانشجویان:
دانش‌آموختگان: