نقد و بررسی سیاستگذاری‌های صنعتی ایران در انجمن علمی دانشجویی مهندسی مالی

خلاصه خبر: نشست نقد و بررسی کتاب «تکنوکراسی و سیاست‌گذاری اقتصادی در ایران به روایت رضا نیازمند» با حضور نویسنده کتاب از سوی انجمن علمی دانشجویی مهندسی مالی برگزار شد.

در این گردهمایی که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشکده صنایع برگزار شد، ابتدا فیلم مستند "تکنوکراسی و سیاست‌گذاری اقتصادی در ایران به روایت رضا نیازمند" به نمایش در آمد و سپس در ادامه دکتر سعیدی، جامعه‌شناس صنعتی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به معرفی کتاب خود، که روایتگر روند عبور ار بوروکراسی اداری به تکنوکراسی صنعتی و سیاست‌های اقتصادی که منجر به رشد اقتصادی 16 درصدی در آن دوره شد از زبان خاطرات آقای نیازمند است، پرداختند.
سعیدی تصریح کرد: داستان زندگی دکتر نیازمند  الگوی منحصربه‌فردی است که  مدیران با شخصیت‌ها و تیپ‌های مختلف می‌توانند از تجربه و شرح‌حال زندگی او استفاده کنند.
وی افزود: دکتر نیازمند به موقعیت خود یک نگاه "بازاندیشی" داشت و خود را مورد بازبینی و ارزیابی قرار می‌داد و در طول کار متوجه شد که مدیر صنعتی نباید مدیر پشت‌میزنشین باشد.
این جامعه‌شناس صنعتی تصریح کرد: برنامه توسعه باید روند و برنامه اجرایی خود را پیش‌بینی کرده باشد و برنامه‌ای که نتواند گام اجرایی خود را پیش‌بینی کند  در حد یک کاغذ باقی می‌ماند.
لازم به ذکر است کتاب تکنوکراسی و سیاست گذاری اقتصادی در ایرا، »روایت دکتر «رضا نیازمند» معاون وزیر اقتصاد در دهه 40 شمسی و پایه‌گذار اقتصاد صنعتی در ایران از زندگی خود و زندگی مدیریتی و صنعت‌گری در سراسر سلطنت محمدرضا پهلوی است که روایت‌های وی گوشه‌هایی ثبت نشده در تاریخ توسعه صنعتی ایران را روشن می‌کند
در این گردهمایی که تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دانشجویان دانشگاه و سایر دانشگاه‌های تهران نیز در آن حضور داشتند،‌ دکتر شیخ‌محمدی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌ها به همراه ناشرکتاب زمینه و تحولات تاریخی پیرامون کتاب را مورد نقد و ارزیابی قرار دادند.


15 اسفند 1396 / تعداد نمایش : 3194

اخبار

access deny [1624]