متن کامل خبر


 
سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه
سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه پرسنل آشپزخانه در سمینار آموزشی

 

جهت ارتقاء سطح بهداشت در آماده‌سازی و پخت مواد غذایی و جلوگیری از بروز عفونت‌های گوارشی، سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه روز شنبه مورخ 95/05/02 با شركت 50 نفر پرسنل شاغل در بخش‌های مختلف آشپزخانه توسط مرکز بهداشت و درمان در تالار شهید مطهری دانشگاه برگزار گرديد.

 سرفصل مطالب مطرح شده در سمینار به شرح زیر می‌باشد:

  1. ‌آموزش بهداشت فردی
  2. تصحیح رفتار‌های غیر بهداشتی
  3. آشنایی با بهداشت مواد غذایی
  4. ظروف و ابزار کار
  5. معرفی و نحوه استفاده صحیح از گندزداها و شوینده ها
  6. بهداشت و مدیریت صحیح پسماند

محتوی سمینار توسط شرکت کنندگان موثر و کارآمد توصیف شد.

5 مرداد 1395 / تعداد نمایش : 637