دكتر آيينه وند مظهر اسلام رحماني در جامعه دانشگاهي بود

خلاصه خبر: برداشت رحمانی دكتر آيينه وند از اسلام و توجه به کرامت انسان ها باعث شده بود که ایشان با اعمال مدیریت اخلاقی، خط مشی کاملا متواضعانه و معتدل در اداره امور داشته باشند.

برداشت رحمانی دكتر آيينه وند از اسلام و توجه به کرامت انسان ها باعث شده بود که ایشان با اعمال مدیریت اخلاقی، خط مشی کاملا متواضعانه و معتدل در اداره امور داشته باشند.

دکتر محمدجعفر حبیب¬زاده عضو هيات علمي دانشكده حقوق در آستانه برگزاری نشست تخصصی آیینه وند، زن و معرفت تاریخی که 25 آذر در سالن شهید مطهری دانشگاه برگزار می شود، در گفتگویی با خبرنگار ما با اشاره به ويژگي هاي اخلاقي و مديريتي دكتر آيينه وند اظهار داشت: در طول سال هایی که همراه ایشان بودم، برداشت رحمانی ایشان از اسلام و توجه به کرامت انسان ها باعث شده بود که ایشان با مدیریت اخلاقی، خط مشی کاملا متواضعانه و معتدل در اداره امور داشته باشند و به دلیل روحیه اخلاقی و عاطفی بر قلب های پرسنل تحت امر خودشان حکومت کنند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه استاد آيينه وند به چه نکات اخلاقی توجه خاص و ویژه ای داشتند گفت: اگرچه من دانشجوی ایشان نبودم، اما شاهد بودم همین روحیه اخلاقی و همدلی و همراهی با مشکلات دانشجویان در حوزه آموزشی هم توسط ایشان رعایت می شد. دانشجویان به وی علاقه وافر داشته باشند و به عنوان پدر با ایشان مشورت می کردند. ایشان با برخوردهای سختی که برخی از همکاران با دانشجویان دارند موافق نبود. مشکلات مالی و خانوادگی و روحی و روانی دانشجویان مورد توجه ایشان قرار داشت و بعضا به طور پنهانی به آن ها کمک می کرد. گرچه بحث علمی اهمیت خاص خود را برای ایشان داشت، اما بحث های اخلاقی در اولویت بود.
استاد حقوق دانشگاه به ویژگی های شخصیتی متمايز دكتر آيينه وند اشاره کرد و افزود: روحیه آرام و مهربان ایشان، ستودنی و وصف ناشدنی و بی¬بدیل بود. نکته بارز در شخصیت ایشان، تعامل با همه افراد در هر رده و مرتبه بود؛ چنان با زیر دستان سخن می گفت که گویی از نظر مقام و موقعیت فراتر از اویند.
وي ادامه داد: به نظر می رسد در دنیای مدرن به دلیل توسعه تکنولوژی، دانشجویان از حضور فیزیکی در محضر استادان بی نیازند؛ اما به نظر بنده تعلیم و تعلم تنها محدود به امور علمی نیست، نیازهای اخلاقی دانشجویان و الگو گرفتن آنان از استادن متخلق بسیار مهم است و این ویژگی در استاد فقید به وفور دیده می شد.
وي در خصوص نگاه استاد به فعالیت های اجتماعی و مدیریت بانوان اذعان داشت: ایشان به فراهم کردن فضا برای پیشرفت خانم ها در فعالیت های اجتماعی و مدیریتی، به جد اعتقاد داشتند و در این زمینه از هر فرصتی استنفاده می کردند و در این راستا تلاش زیادی نمودند. تاسیس رشته مطالعات زنان در سطح کشوری، تلاش و ابتکار ایشان بود. هم چنین تاسیس سازمان های مردم نهاد و انجمن های علمی زنان از دیگر اقدامات ایشان در این زمینه بود که در سطح ملی اثرگذار بودند.


17 آذر 1394 / تعداد نمایش : 1697

اخبار

access deny [505]