اولويت جذب اعضاي هيات علمي در رشته هاي كليدي و آينده دار خواهد بود

خلاصه خبر:

نشست شوراي دانشگاه با حضور رييس، معاونان و روساي دانشكده ها بيست و پنجم آبان ماه در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد.

دكتر احمدي رييس دانشگاه در این نشست با ایراد سخناني به ديدار روساي دانشگاهها،‌ اعضاي شوراي انقلاب فرهنگي و وزراي حوزه آموزش عالي و بهداشت و درمان با رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و گفت: در اين ديدار فعاليت دانشگاهها در زمينه هاي مختلف و تاريخچه شكل گيري دانشگاهها طي 80 سال اخير مورد توجه قرار گرفت و بحث كامل و جامعي در خصوص فراز و نشيب هاي زيادي كه دانشگاهها براي برون رفت از تهديدها با آن مواجه بودند مطرح شد كه نيروهاي اسلامي و متدين در طول فرايند تحولات دانشگاه توانستند از به ثمر رسيدن اهداف كشورهاي استعمارگر جلوگيري كنند و هويت ايراني و اسلامي خود را حفظ نمايد.
وي افزود: در اين نشست بر توسعه فرهنگ و هويت دانشگاه اسلامي و ايجاد نشاط و شادي براي دانشجويان تاكيد شد و مقام معظم رهبري تاكيد نمودند كه برگزاري كنسرت و اردوهاي مختلط، مصداق ايجاد نشاط در دانشگاه نيست و بايد در زمينه ارتقاي كيفيت فضاي فرهنگي دانشگاه برنامه ريزي هاي لازم صورت گيرد.
رييس دانشگاه در ادامه، به سفر اخير خود به چين و بازديد از دانشگاههاي بزرگ اين كشور اشاره كرد و گفت: دانشگاههاي چين به سبب موضع گيري هاي مشترك سياسي، ‌منطقه اي و استراتژيك دو كشور بسيار علاقه مند به همكاري با ايران هستند و اميدواريم روساي دانشكده ها در توسعه روابط بين المللي خود، دانشگاهاي چين را نيز مد نظر قرار دهند.
وي با اشاره به پيگيري هاي رييس دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي نور مبني بر حفظ بخشي از زمين هاي اين دانشكده كه در سال هاي گذشته مورد تعرض عده اي قرار گرفته بود اظهار داشت: با پيگيري هاي دلسوزانه دكتر رياحي اين پرونده به خوبي خاتمه يافت و با پس گيري اين زمين ها در حال حاضر ساخت خوابگاه دختران در دانشكده آغاز شده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص در آمدهاي آموزشي دانشگاه و سهم دانشكده ها از اين درآمدها تصريح كرد:‌ درآمدهاي آموزشي حاصل از پرديس يا نوبت دوم، به دانشكده ها واصل مي شود و در اين راستا بر اساس آيين نامه تدوين شده كه سهم گروههاي آموزشي را در بهره مندي از اين درآمد ها مشخص مي كند لازم است تا موارد اين آيين نامه از سوي دانشكده ها مورد توجه قرار گيرد و گروه ها با توجه به سهم خود از اين درآمدها بهره مند شوند.
وي در خصوص جذب اعضاي هيات علمي در دانشگاه يادآور شد: ما با توجه به منابع محدودي كه در اختيار داريم سرعت جذب اعضاي هيات علمي را كندتر كرديم و اولويت جذب نيز با رشته هاي كليدي و آينده دار خواهد بود.
وي افزود: در خرداد ماه 95 بسياري از اعضاي هيات علمي پيماني و رسمي آزمايشي كه حدود 90 نفر هستند به زمان اتمام دوره قانوني تبديل وضعيت استخدامي خود مي رسند كه بايد تا آن زمان پرونده هاي خود را ارائه نمايند تا تبديل وضعيت براي آنها صورت گيرد در غير اين صورت از رسمي شدن محروم مي شوند.
رييس دانشگاه در ادامه بر لزوم همكاري دانشكده ها با تيم تدوين طرح راهبردي دانشگاه تاكيد كرد.

دكتر احمدي

دكتر احمدي با اشاره به تصويب طرح فوق العاده بهره وري اعضاي غير هيات علمي اظهار كرد:‌ با تصويب اين طرح از سوي هيات امناي دانشگاه ، براي اولين بار مي توانيم به صورت رسمي از افراد توانمند به عنوان چند شغله در دانشگاه استفاده نماييم و افرادي كه شايستگي و توانمندي بالايي دارند، چند شغل و مسئوليت به طور همزمان به آنها ارجاع شود و تا 50 درصد نيز حقوق آنها افزايش مي يابد.
وي با تاكيد بر اهميت برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي و آزاد انديشي در دانشگاه خاطر نشان كرد: برگزاري اين كرسي ها محيط شاداب تعامل علمي در دانشگاه را فراهم مي سازد و پويايي دانشگاه به برگزاري چنين جلساتي بستگي دارد كه اميدورايم به عنوان يك جريان فرهنگي در دانشگاه مورد توجه قرار گيرد.
در ادامه اعضاي شورا در خصوص درآمدهاي آموزشي دانشگاه، طرح فوق العاده بهره وري و لزوم مشخص شدن تعداد كارمندان هر واحد، جذب اساتيد و متخصصان ايراني خارج از كشور،‌ سياست دانشگاه در خصوص بورسيه ها،‌ شيوه نامه موارد خاص مديريت زمان پژوهشي،‌ متوازن سازي نيروهاي حوزه ستادي و پشتيباني نسبت به حوزه هاي عملياتي، طولاني شدن مراحل جذب اساتيد،‌ تفويض اختيار به دانشكده ها و خروج از حالت تمركز،‌ عدم تجديد نظر در نمره دانشجو پس از دفاع ،‌ارائه برنامه از سوي دانشكده ها، بازنگري ساختار گروهها و غيبت دانشجويان در كلاس نكاتي را عنوان كردند.


2 آذر 1394 / تعداد نمایش : 1419

اخبار

access deny [505]