از پوست سبز پسته، نگهدارنده مواد غذایی تولید شد
خلاصه خبر: پژوهشگران دانشگاه موفق شدند از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده کنند؛ ضمن آنکه این دستاورد در صنایع بهداشتی و آرایشی قابل بهرهبرداری است.
پژوهشگران دانشگاه موفق شدند از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده کنند؛ ضمن آنکه این دستاورد در صنایع بهداشتی و آرایشی قابل بهرهبرداری است. 26 بهمن 1395 / تعداد نمایش : 2682
|