عضو هيات علمي دانشگاه، در ميان محققان برتر فناوري نانو قرار گرفت

خلاصه خبر: در دهمین جشنواره فناوری نانو، دكتر علي مرسلي عضو هيات علمي دانشكده علوم پايه به عنوان رتبه سوم در ميان محققان برتر و دانشگاه تربيت مدرس نيز رتبه پنجم را در ميان دانشگاهها در زمينه فناوري نانو كسب كرد.

در دهمین جشنواره فناوری نانو، دكتر علي مرسلي عضو هيات علمي دانشكده علوم پايه به عنوان رتبه سوم در ميان محققان برتر و دانشگاه تربيت مدرس نيز رتبه پنجم را در ميان دانشگاهها در زمينه فناوري نانو كسب كرد.
برترین های دهمین جشنواره فناوری نانو در آئین افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی 'نانو ساختارها' در بخش های متخصصان، موسسه های پژوهشی و آزمایشگاه ها معرفی شدند.
آئین افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی نانو ساختارها و تجلیل از برترین های دهمین جشنواره فناوری نانو هفدهم اسفند ماه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، دبیر ستاد ویژه فناوری نانو، مدیرعامل منطقه آزاد کیش و جمعی از محققان داخلی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد .
در این کنفرانس از برترین های فناوری نانو براساس ارزیابی و رتبه بندی فعالیت ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال کشور در حوزه فناوری نانو با اهدا لوح ، تندیس، جایزه نقدی و جایزه پژوهانه تقدیر شد.
در بخش دانشگاه های برتر رتبه اول به صورت مشترک به دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران (پردیس کیش) رسید، رتبه سوم این بخش نیز به صورت مشترک از آن دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دانشگاه صنعتی اصفهان شد، دانشگاه تربیت مدرس نیز حائز رتبه پنجم شد.
در بخش محققان برگزیده نيز دكتر علی مرسلی، عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه حائز رتبه سوم شد.

عضو هيات علمي دانشگاه، در ميان محققان برتر فناوري نانو قرار گرفت

ستاد فناوری نانو هر ساله پس از ارزیابی افراد و نهادهای فعال فناوری نانو، از برگزیدگان بخش های مختلف تقدیر می کند. تاکنون 9 دوره از این جشنواره برگزار شده و افراد و نهادهای برتر فناوری نانو درسال های 1384 تا 1392 معرفی شدند.
دهمین دوره ارزیابی، مربوط به فعالیت ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال در سال 1393 است. از جمله شاخص های انتخاب برترین های فناوری نانو در بخش محققان، فعالیت ها و دستاوردهای علمی با کیفیت، ارائه مقالات در کنفرانس های معتبر، ثبت اختراع و در بخش محققان فناور توسعه محصولات فناورانه، فروش دانش فنی و ثبت اختراع است.
موسسه های پژوهشی و دانشگاه ها نیز بر اساس فعالیت ها، دستاوردهای فناورانه، انتشارات علمی و آموزشی و آزمایشگاه ها بر اساس سه شاخص مشتری مداری، میزان کارکرد آزمایشگاه و میزان همکاری های شبکه ای آزمایشگاه ارزیابی و رتبه بندی شدند
معرفی پیشرفت های جدید محققان کشور، بررسی چالش های پیشرو در عرصه نانو ساختارها و تقویت همکاری بین محققان ایرانی و خارجی در زمینه فناوری نانو از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس است.


22 اسفند 1394 / تعداد نمایش : 4417

اخبار

access deny [505]