نشست رایزنی اساتید به منظور توسعه تعاملات با دانشگاه های فرانسه برگزار شد

خلاصه خبر: نشست رایزنی با اساتید منتخب دانشگاه به منظور برقراری و توسعه تعاملات با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور فرانسه هفدهم بهمن ماه به میزبانی دفتر همکاری های علمی و بین المللی در سالن جلسات دانشکده مدیریت و اقتصاد برگزار شد.

نشست رایزنی با اساتید منتخب دانشگاه به منظور برقراری و توسعه تعاملات با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور فرانسه هفدهم بهمن ماه به میزبانی دفتر همکاری های علمی و بین المللی در سالن جلسات دانشکده مدیریت و اقتصاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست که با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی آشنا به زبان فرانسه و اساتید دارای برنامه برای ایجاد و ارتقاء سطح فعالیت های مشترک با دانشگاه های فرانسه برگزار شد، دکتر خاجی مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی از رویکرد بین المللی کردن دانشگاه تربیت مدرس به عنوان هدفی راهبردی نام برد و گفت: به منظور توسعه رویکرد بین المللی شدن دانشگاه و افزایش تعاملات علمی بین المللی، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور فرانسه انتخاب شد. عضویت دانشگاه تربیت مدرس در اتحادیه دانشگاه های فرانسه زبان (AUF) و حضور رایزن فرهنگی کشور فرانسه در دانشگاه از جمله اقداماتی بود که در راستای توسعه تعاملات صورت پذیرفت.
وی همچنین ضمن اشاره به سفر آتی هیأت بزرگ دانشگاهی فرانسه هدف از این نشست را رایزنی با اساتید جهت برنامه ریزی و تدوین طرح همکاری با دانشگاه های طرف فرانسوی عنوان کرد.
در ادامه دکتر شعیری در خصوص مزایای عضویت در اتحادیه دانشگاه های فرانسه زبان (AUF) گفت: ارائه تعدادی بورسیه در حوزه های آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و اعضاء هیأت علمی، امکان برگزاری کارگاه با ارائه تسهیلات مالی از جانب اتحادیه و امکان انجام پروژه های مشترک از جمله مزایایی است که اتحادیه برای اعضای خود قائل است. اتحادیه دانشگاه های فرانسه زبان دارای بودجه و تسهیلات سطح بالایی می باشد که تمام حوزه های علمی را دربرمی گیرد و دانشگاه های شهید بهشتی، علامه طباطبایی و الزهرا (س) نیز درخواست عضویت در (AUF) را مطرح نموده اند.
وی افزود: جهت گسترش فعالیت های بین المللی دانشگاه، فراهم نمودن زیرساخت ها، ارائه تسهیلات مالی توسط دانشگاه به ویژه تأمین محل اقامت میهمانان خارجی ضروری است.
در پایان این نشست موارد: تشکیل کارگروه های تخصصی در سطح دانشکده ها برای تدوین برنامه، دریافت لیست دانشگاه ها و مراکز پژوهشی فرانسوی که قصد بازدید از کشور را دارند، ارائه لیست دانشگاه ها و مراکز پژوهشی پیشنهادی گروه ها برای برقرای تعاملات و همکاری، برگزاری دومین نشست هم اندیشی اعضاء هیأت علمی جهت جمع بندی مباحث، دعوت از سفیر و رایزن فرهنگی فرانسه جهت اعلام برنامه ها به ایشان و دریافت اطلاعات در خصوص چارچوب های دانشگاه های فرانسه جهت همکاری، به عنوان مراحل انجام کار مورد توافق قرار گرفت
گفتنی است دکتر خدابنده و دکتر اشکیکی از دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، دکتر خاکی و دکتر یوسفیان از دانشکده هنر، دکتر گشمردی و دکتر حجازی از گروه زبان فرانسه، دکتر نوروزی نیا و دکتر شهبازی از دانشکده علوم پزشکی، دکتر صیادی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر هژبری و دکتر لطافتی از دانشکده علوم انسانی، دکتر محمدی از دانشکده مهندسی صنایع، دکتر ضمیر از دانشکده مهندسی شیمی، دکتر باقری از دانشکده علوم ریاضی و دکتر صادقی زاده از دانشکده علوم زیستی در طول نشست به بیان دیدگاه ها و نظرها، پیشنهادهای و راهکارها و تجربیات خود پرداختند.


1 اسفند 1394 / تعداد نمایش : 3782

اخبار

access deny [505]