متن کامل خبر
بررسی اهمیت تولید گوشت مرغ از طریق پرورش در فضای آزاد
خلاصه خبر: هفدهمین جلسه¬ ی هم¬ اندیشی استادان دانشکده کشاورزی پیرو موضوع «اقتصاد مقاومتی» با حضور دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده، دکتر چوبچیان، دبیر جلسات هم اندیشی و جمعی از استادان، چهارم مهر ماه برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر رسول واعظ ترشیزی، عضو هیأت علمی گروه طیور و معاون آموزشی دانشکده، در سخنانی اظهار داشت:انتخاب طیور گوشتی تجاری طی چند دهه¬ی اخیر برای بهبود صفات رشد و راندمان غذا، سبب افزایش حساسیت آن ها به عوامل بیماری زا، ناهنجاری ها و همچنین اختلال در آسایش و سلامتی آن ها شده است. با توجه به تقاضای روزافزون مصرف کننده به مواد غذایی سالم، به نظر می رسد طیور تجاری فعلی به علت دارا بودن مشکلات حرکتی و ناهنجاری های اسکلتی، اشتیاق شدید به مصرف غذا، افزایش چربی لاشه، کاهش جوجه در آوری و باروری و در نهایت کاهش ماندگاری در نتیجه ی مرگ ناگهانی، توانایی سازگاری با این شرایط را نداشته باشند. از طرفی، هرچند نژادها یا سویه های بومی برای این شرایط بهخوبی سازش یافته و از منابع غنی تولید پروتئین با منشأ دامی سالم محسوب می شوند، اما یکی از مهمترین دلایلی که این نژادها بهصورت گسترده پرورش داده نمیشوند، سطح تولید پائین آنها در مقایسه با سویه های گوشتی تجاری است. 14 مهر 1397 / تعداد نمایش : 1686
|