متن کامل خبر


 
مراسم نكوداشت حجت الاسلام احمد احمدي برگزار مي شود

خلاصه خبر: مراسم نكوداشت حجت الاسلام والمسلمين دكتر احمد احمدي؛ نخستین رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس سازمان سمت روز يكشنبه چهاردهم آذرماه از ساعت 14 الي 17 در سالن اجتماعات استاد مطهري دانشگاه تربيت مدرس برگزار مي شود.

مراسم نكوداشت حجت الاسلام والمسلمين دكتر احمد احمدي؛ نخستین رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس سازمان سمت روز يكشنبه چهاردهم آذرماه از ساعت 14 الي 17 در سالن اجتماعات استاد مطهري دانشگاه تربيت مدرس برگزار مي شود.
دكتر محمد جعفر حبيب زاده مسئول برگزاري مراسم نكوداشت دكتر احمدي در اين باره اظهار داشت: از زماني كه دكتر غلامحسين زاده مسئوليت دانشكده علوم انساني را در سال 1393 پذيرفتند برنامه قدرداني از استادان پيشكسوت دانشگاه و افرادي كه در حوزه علوم انساني و راه اندازي دانشكده علوم انساني دانشگاه تربيت مدرس تلاش كردند مورد توجه قرار گرفت و اين موضوع با درگذشت استاد گرانقدر، دكتر آيينه وند مصادف شد.
وي افزود: با توجه به اينكه حجت الاسلام دكتر احمدي از ابتداي تشكيل دانشگاه تربيت مدرس همراه اين دانشگاه بوده و سالها مسئوليت دانشكده علوم انساني دانشگاه را بر عهده داشته است؛ قدرداني از اين استاد فرهيخته را در دستور كار قرار داديم و متوجه شديم نهاد هاي ديگر همچون موسسه حكمت و فلسفه و كتابخانه ملي نيز در صدد برگزاري مراسم نكواشتي براي دكتر احمدي هستند كه با هماهنگي هاي صورت گرفته در نهايت قرار شد اين مراسم نكوداشت در دانشگاه تربيت مدرس و به نام هر سه موسسه (دانشكده علوم انساني دانشگاه تربيت مدرس، موسسه پژوهشي حكمت و فلسفه ايران و سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران) برگزار شود. همچنين كتابي هم به عنوان نكوداشت دكتر احمدي از مجموعه مقالاتي كه استادان در خصوص حوزه مطالعاتي دكتر احمدي(فلسفه) ارائه نمودند چاپ خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: دكتر احمدي با برگزاري مراسم نكوداشت مخالف بودند، مگر آنكه برگزاري اين نكوداشت منجر به اثر تربيتي و اخلاقي در نسل جوان و دانشجويان شود و هزينه غير معمولي نيز در مراسم صرف نشود.
دكتر حبيب زاده تصريح كرد: هدف ما از برگزاري اين بزرگداشت اين است كه به نسل جوان نشان دهيم در ميان استادان فرهيخته و ملبس به لباس روحانيت، هستند افراديكه با نسل جوان همراه و همدل باشند و نيازها و احساسات نسل جوان را درك كنند و در عمل نيز به خاطر روحيه متواضع و حساس نسبت به بيت المال و جلوگيري از اسراف مي توانند الگوي مفيد و موثري در زمان حال براي جوانان باشند. شايد بتوان گفت پس از استاد مطهري، حجت الاسلام دكتر احمدي در بين روحانيت چهره شاخصي است كه توانسته نسل جوان را همراهي كند و نسل جوان به وي اتكا نمايد و اين امر از نيازهاي امروز نسل جوان دانشگاهي ماست و اميدواريم برگزاري اين بزرگداشت در تقويت اين موضوع موثر واقع شود.
وي در پايان سخنان خود يادآور شد: دكتر احمدي به لحاظ ادب، اخلاص، رعايت مصالح بيت المال و جلوگيري از اسراف و تبذير، شاخص و الگو هستند و اين نكوداشت مي تواند براي نسل جوان دانشجو و طلاب جوان به عنوان يك الگو و ملاك قرار گيرد تا هرچه بيشتر با رفتار و كردار استاد احمدي آشنا شوند.
گفتنی است دکتر احمدی چهره نام آشنای فرهنگی و دانشگاهی که سالهای سال کشور از تلاش‌های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و مدیریتی وی در حوزه‌های دینی، دانشگاهی و آموزش و پرورش بهره مند شده است در سال 1312 در ملایر به دنیا آمده است. در سال ۱۳۳۱ وارد حوزه علمیه بروجرد شده و در طول پنج سال تا نیمه دوم سطح را خوانده است. در سال ۱۳۳۶ به حوزه علمیه قم عزیمت کرده و تا سال ۱۳۴۵ علاوه بر دروس خارج و فلسفه و تفسیر در حوزه، از دانشگاه تهران لیسانس فلسفه گرفته و به کسوت دبیری نایل شده است. در سال ۱۳۴۸ با درجه کارشناسی ارشد در رشته فلسفه غرب و در سال ۱۳۵۸ در مقطع دکتری همان رشته فارغ‌التحصیل و در سال ۱۳۵۳ به دعوت گروه فلسفه غرب به عضویت هیات علمی دانشگاه تهران در آمده است. پس از صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس دانشگاه تربیت مدرس؛ مسئولیت ریاست دانشکده علوم انسانی دانشگاه از سال ۱۳۶۱ تا تیرماه ۱۳۷۴ بر عهده وی گذاشته شد.


6 آذر 1395 / تعداد نمایش : 2510