جشن دانش‌آموختگان دانشکده

خلاصه خبر: جشن دانش‌آموختگي دانشکده مهندسی عمران و محیطزیست سال 1398 با حضور جمعی از دانش‌آموختگان و اعضاي خانواده آنها روز پنج‌شنبه پنجم ارديبهشت 1398 در دانشگاه برگزار شد.

جشن دانش‌آموختگي دانشکده مهندسی عمران و محیطزیست سال 1398 با حضور جمعی از دانش‌آموختگان و اعضاي خانواده آنها روز پنج‌شنبه پنجم ارديبهشت 1398 در دانشگاه برگزار شد. در این روز دانشکده عمران و محیط‌زیست شاهد حضور گسترده‌ای از دانش آموختگان دوره اخیر بود. تعداد کثیری از دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به همراه خانواده خود از ساعت ۱۱ الی 18:30 در محل دانشگاه حضور یافتند تا در جشن دانش‌آموختگی سال ۹۸ حضور یابند. پس از اتمام مراسم، دانش‌آموختگان ضمن گشت و گذار در محوطه دانشگاه عکس‌های یادگاری با دوستان هم‌دانشگاهی، استادان و خانواده‌های خود گرفتند تا یادآور خاطرات شیرین دوران تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس باشد.

8 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 1059