انتخاب نشریه انجمن علمی گروه مکانیک بیوسیستم به عنوان رتبه سوم نشریات برگزیده در یازدهمین جشنواره ملی حرکت انجمن¬های علمی-دانشجویی آبان 97

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده،"فصلنامه مکابیو"گروه مکانیک بیوسیستم در سال 1397، در یازدهمین"جشنواره ملی حرکت" ویژه انجمن¬های علمی-دانشجویی موفق شد عنوان سوم نشریات برگزیده را کسب کند.

گفتنی است که این نشریه به عنوان تنها نشریه دانشکده کشاورزی از زمستان سال 1395توسط انجمن علمی-دانشجویی مکانیک بیوسیستم به مدیرمسئولی آقای مهندس بهنام حسینقلی­لودانشجوی کارشناسی ارشد ورودی سال 94 و سردبیری خانم مهندس هانیه صمدی دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی 95 فعالیت خود را آغاز کرد و همچنین به عنوان "نشریه برگزیده دانشگاه تربیت مدرس" انتخاب شده است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده کشاورزی در ویژه برنامه ایی که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید، ضمن آرزوی موفقیت، با اهدای جایزه و لوح تقدیری از تلاش ارزنده این عزیزان تجلیل به عمل آورد.

روابط عمومی دانشکده نیز کسب این موفقیت را تبریک می گوید.

21 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1018