آیین آغاز سال تحصیلی جدید در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 16/7/98 ، آیین آغاز سال تحصیلی جدید در سالن اجتماعات شهید خلوتی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این مراسم؛ که با حضور هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و دانشجویان نو ورود دانشکده برگزار شد؛ ابتدا آقای دکتر مجیدآقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، طی سخنانی، ضمن خیرمقدم حضور دانشجویان ورودی 98 در جمع دانشگاهیان دانشکده کشاورزی، برای ایشان موفقیت و سربلندی آرزو کرد. سپس کلیپ "معرفی دانشکده کشاورزی"پخش شد و دانشجویان با قسمت های مختلف آموزشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی دانشکده بیشتر آشنا شدند.

در ادامه آقایان دکتر واعظ، رئیس دانشکده، حجت الاسلام دلنواز، نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشکده، دکتر نجفی، معاون آموزشی دانشکده، هریک به صورت جداگانه ضمن خوشامدگویی و آرزوی توفیق برای دانشجویان، به بیان و تشریح اهم قوانین و مقررات آموزشی، پژوهشی و یادآوری و تاکید بر مسائل فرهنگی و اخلاقی پرداختند.

شعرخوانی، اجرای تیاتر دانشجویی، تقدیر از دانشجویان نمونه و رتبه های علمی برتر سال گذشته و سخنرانی آقای دکتر محرمی پور، استاد پیشکسوت گروه حشره شناسی، بخش های دیگری از برنامه های این مراسم بود.

28 مهر 1398 / تعداد نمایش : 693