هشتمین همایش امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی برگزار شد

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در اردیبهشت ماه جاری هشتمین همایش امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این همایش که به صورت دوسالانه برگزار می شود در روز چهارشنبه مورخ 98/2/11به همت گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده با حضورآقایان دکتر لطیفیان از معاونت باغبانی، دکتر رمضان نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی،دکتر ولی خانی معاون امور استان‌های مرکز توسعه مکانیزاسیون و نیز نماینده شرکت پارس کاغذ تولید کننده کاغذ و خمیر کاغذ از ضایعات کشاورزی و همچنین هیئت رئیسه دانشکده و تعدادی از استادان و دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی برگزار گردید.

گفتنی است که هشتمین همایش امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزیبا توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و نقش کلیدی بازیافت و کاهش ضایعات در ارتقا امنیت غذایی، با هدف معرفی جدیدترین پژوهش‌ها و ایده‌ها در زمینه بازیافت و کاهش ضایعات با رهنمودها و تلاش های آقایان دکتر مینایی و مهدویان، اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی، به ترتیب به عنوان دبیر علمی و دبیر اجرایی برگزار شد. این همایش با توجه به اعلام فراخوان های آن در تمامی حوزه‌های کشاورزی اعم از صنایع غذایی، دام و طیور، زراعت و باغبانی، اقتصاد، بیماری‌شناسی، گیاه پزشکی، مهندسی آب، مهندسی مکانیک بیوسیستم می‌تواند در جهت کاهش ضایعات کشاورزی ایفای نقش نماید.

شایان ذکر است که میزبان دائمی این همایش دانشگاه تربیت مدرس است.

28 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 945