محسن برزگربفروئی (استاد)
  • تهیه و کاربرد نگهدارنده های طبیعی
  • فناوری نانو
  • شیمی و تجزیه مواد غذائی
  • تشخیص تقلب در مواد غذائی
  • غنی سازی مواد غذایی و تولید فرآورده های فراسودمند
زهره حمیدی اصفهانی (استاد)
  • تولید فراورده ها یا اجزای غذائی به روش فناوری زیستی
  • کاربرد تکنولوژیهای نوین برای فرایندهای غذایی
  • تولید مواد غذایی پروبیوتیک
محمدعلی سحری (استاد)
  • فرمولاسیون فراورده های غذائی - صنایع روغن های خوراکی - خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
سلیمان عباسی (استاد)
  • کلوئیدهای غذائی و رئولوژی، فناوری نانو، فناوری میکروامولسیون، فناوری های نوین
محمدحسین عزیزی تبریززاد (استاد)
  • صنایع غلات
  • بسته بندی مواد غذائی
حسن احمدی گاولیقی (دانشیار)
  • کاربرد آنزیم ها در تولید فرآورده های فراسودمند
  • کاربرد ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی

اخبار

access deny [1368]